Politika privatnosti

Leut Rab je vlasnik internet stranice http://leut-rab.com. Stvorili smo ovu izjavu o privatnosti kako bismo pokazali da brinemo o privatnosti naših korisnika te kako bismo ih informirali o načinima skupljanja i obrade osobnih podataka na ovoj internet stranici. Molimo vas da ovu Izjavu pročitate pažljivo kako biste saznali kako skupljamo, obrađujemo, štitimo ili na bilo koji drugi način koristimo Vaše osobne podatke.

Kolačići

Neke od naših usluga zahtijevaju upotrebu "kolačića". Kolačići su male količine podataka koje Vaš internetski preglednik sprema na Vaše računalo. Kolačići mogu pohraniti podatke o Vašem posjetu našoj internet stranici. Na primjer, kao rezultat tih podataka, informacije mogu biti prikazane na web mjestu koje je prilagođeno vašim interesima. Međutim, ako odbijete kolačiće, možda nećete moći koristiti sve značajke i funkcije našeg web mjesta

Prikupljanje podataka

Osobni podatak jest svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet poznat ili se može utvrditi. Pojedinac čiji se identitet može utvrditi jest osoba koja se može identificirati izravno ili neizravno, osobito uz pomoć identifikatora kao što su ime, identifikacijski broj, podaci o lokaciji, mrežni identifikator ili uz pomoć jednog ili više čimbenika svojstvenih za fizički, fiziološki, genetski, mentalni, ekonomski, kulturni ili socijalni identitet tog pojedinca. Vaše osobne podatke prikupljamo samo kada nam svojom voljom date takve informacije. Podatke o Vama prikupljamo kada ispunite obrazac ili prilikom prijave na newsletter. Trebali biste imati na umu da se neosobne informacije i podaci mogu automatski prikupljati putem naših Internet servera ili korištenjem „kolačića“. Kliknite ovdje kako biste pročitali našu politiku o kolačićima. Primjeri informacija o Vašem korištenju stranice uključuju: najposjećenije i najgledanije stranice i poveznice na našoj internet stranici, broj ispunjenih obrazaca, vrijeme provedeno na stranici, najpopularnije ključne riječi koji korisnike vode do naše stranice, vaša IP adresa, informacije koje se skupljaju putem kolačića, podaci vašeg uređaja poput postavki hardwarea, sistemske aktivnosti, vrste pretraživača itd.

Obrada podataka

Podatke dobivene o vama koristimo u jednu ili više navedenih svrha: radi personalizacije Vašeg korisničkog iskustva (prikupljene informacije nam pomažu da bolje odgovorimo na Vaše individualne potrebe) radi poboljšanja naše web stranice (trajno nastojimo poboljšati ponudu naše web stranice na temelju povratnih informacija koje dobivamo od naših posjetitelja) radi uspostave primarnog kanala komunikacije s vama radi povremenog slanja e-poruka (koje se tiču povremenog primanja vijesti (ako to želite), ažuriranja, informacija o sličnim proizvodima ili uslugama, itd.) Na našoj internet stranici ne nudimo niti pružamo usluge ili proizvode trećih strana. Pohranjene podatke nećemo prenijeti ili pohraniti u države izvan Europske Unije. Vaše osobne podatke čuvamo i štitimo za vrijeme trajanja Vašeg poslovnog odnosa s nama. Osobne podatke koje ste nam dali u poslovne ili kontaktne svrhe redovito brišemo nakon 12 mjeseci od dana kad ste nam dali te podatke.

Prava pojedinaca

Ako želite znati posjedujemo li i obrađujemo Vaše osobne podatke, ili ako želite pristupiti osobnim podacima koje imamo o Vama, molimo Vas da nas kontaktirate na leut@leut-rab.com . Također možete zahtijevati informacije o: svrsi obrade podataka, kategorijama osobnih podataka pod obradom; tko je još izvan naše tvrtke primio Vaše osobne podatke od nas; koji je izvor osobnih podataka (ako ih niste izravno dali nama); i kako dugo ćemo čuvati podatke. Imate pravo na ispravak osobnih podataka koje posjedujemo ako su oni netočni. Također možete, uz određene iznimke, zatražiti da izbrišemo Vaše podatke ili prestanemo s njihovom obradom. Možete tražiti da prestanemo koristiti Vaše osobne podatke u svrhe izravnog marketinga. U mnogim državama imate pravo poslati pritužbu nadležnom tijelu za zaštitu podataka ako niste zadovoljni načinom kako postupamo s Vašim osobnim podacima. Ako je tehnički izvedivo, mi ćemo na temelju Vašeg zahtjeva poslati Vam Vaše osobne podatke ili ih prenijeti izravno na drugog voditelja obrade. Ako nam podnesete zahtjev za slanje Vaših osobnih podataka na leut@leut-rab.com, udovoljit ćemo tom zahtjevu besplatno. Ako ne možemo udovoljiti Vašem zahtjevu u razumnom roku, obavijestit ćemo Vas o datumu kada ćemo udovoljiti zahtjevu. Ako iz nekog razlog na možemo ispuniti Vaš zahtjev, poslat ćemo Vam objašnjenje o tome zašto nismo udovoljili Vašem zahtjevu.

Web analitka

Google Analytics usluga, usluge web analize tvrtke Google Inc. ("Google"). Google Analytics upotrebljava "kolačiće", tekstne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i koje omogućuju analizu vaše upotrebe web stranice. Google će obično prenijeti i spremiti podatke stvorene kolačićem o vašoj upotrebi ove web stranice na poslužitelj u SAD-u. U slučaju aktiviranja anonimizacije IP na ovoj internet stranici, Google će, prije svega, skratiti vašu IP adresu unutar država članica Europske unije ili u drugim državama članicama koje su stranke Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Cjelokupna IP adresa bit će prenesena samo na Googleovu uslugu u SAD-u i ubrzano tamo u iznimnim slučajevima. Google će koristiti ove informacije kako bi procijenio vašu upotrebu web stranice, izradio izvješća o aktivnostima na internet stranici te pružio dodatne usluge povezane s korištenjem web stranice i interneta operateru web mjesta. IP adresa koju vaš preglednik prenosi tijekom Google Analyticsa neće se kombinirati s drugim Googleovim podacima. Možete spriječiti spremanje kolačića postavljanjem softvera preglednika sukladno tome; međutim, imajte na umu da nećete moći koristiti sve funkcije web stranice ako to učinite. Možete dodatno spriječiti Googleu snimanje i obradu podataka stvorenih kolačićem i Vaše korištenje web stranice (uključujući vašu IP adresu) preuzimanjem i instaliranjem dodataka preglednika na sljedećem linku https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Pomoću sljedeće veze možete spriječiti registraciju putem usluge Google Analytics. Postavit će se kolačić za isključivanje koji sprečava buduću registraciju vaših podataka tijekom posjeta našoj internet stranici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Više informacija o uvjetima upotrebe potražite na adresi https://www.google.com/analytics/terms ili https://policies.google.com/privacy?gl=HR&hl=hr Napominjemo da je web-lokacija Google Analytics proširena kôdom " anonymizeIp " kako bi se zajamčila anonimna snimka IP adresa (IP maskiranje). Osim toga, Google Analytics koristi se za procjenu podataka iz AdWordsa i DoubleClick kolačića u statističke svrhe. Ako to ne želite, isključite to putem Upravitelja svojstvima oglasa (https://www.google.com/settings/ads/onweb).

Promjene naše politike privatnosti

U slučaju promjena naše Politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovom web portalu i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi. Ova politika privatnosti je zadnji put izmijenjena 12. ožujka 2018. godine.

Vaša privola

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti.

Pravo na pritužbu nadležnom tijelu

U bilo kojem trenutku možete poslati pritužbu nadzornom tijelu u vezi našeg skupljanja i obrade Vaših osobnih podataka. U Republici Hrvatskoj pritužbu možete podnijeti Agenciji za zaštitu osobnih podatka (AZOP)

KONTAKT

Ako imate pitanja ili komentar vezano za našu Politiku privatnosti podataka ili želite promijeniti podatke koje imamo o Vama, molimo Vas da nas kontaktirate na: Barbat 421, Rab 51280, Rab Hrvatska leut@leut-rab.com

Ova internet stranica upotrebljava kolačiće radi analize korištenja internet stranica i unaprjeđenja Vašeg korisničkog iskustva. Kako biste upravljali postavkama kolačića, posjetite postavke kolačića.
Prihvaćam kolačiće